Invalleerkracht basisonderwijs

Het lesgeven is een fantastisch vak. Ja, dat zijn echt de woorden uitgesproken door Peter van der Stoep. Na het schooljaar 2010-2011 besloot Peter van der Stoep om het onderwijs vaarwel te zeggen en zich te concentreren op een ander vak. Dit resulteerde in het volgen van de kleinkunstacademie Paul van Vlietacademie te Den Haag.

 

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus Peter besloot uiteindelijk om 26 maart 2018 weer in het onderwijs te gaan werken als basisschoolmeester. Dit keer echter als invalleerkracht in de groepen 1 tot en met 8, want zijn toekomst ligt in het theater. En als hij met succes de directeuren, de leerkrachten, de ouders, de kinderen en zijn bankrekening een plezier kan doen, dan is dat mooi meegenomen. Toch?  Hij besloot om zich aan te sluiten bij een grote invalpool en werkt al met successie op tientallen verschillende basisscholen.

 

Meester Peter is back in business en heeft succes, want hij wordt regelmatig teruggevraagd. Wil je meer informatie of hem inhuren, stuur dan een mailtje.