Sponsoring

Beste mensen, volgers en belangstellende,

 

Zoals jullie vernomen hebben, is in de maand maart van dit jaar mijn leven dusdanig veranderd, dat ik op 1 april 2017 de actie “De winst van het verlies” ben gestart. Ten behoeve van de aankomende studie aan de Paul van Vliet academie en natuurlijk mijn eigen gezondheid ben ik de actie “De winst van het verlies aangegaan. Op 1 april 2017 woog ik 135 kg en ik wil op 1 april 2018 85 kg wegen. Dit betekent dus dat ik 50 kg kwijt wil zijn. Bovendien wil ik mijn lichaam sterk maken. En dit lukt zeer aardig. Op 1 juli 2017 woog ik 114,7 kg.

 

Nu ben ik samen met Michelle van den Doel een crowdfunding actie aangegaan, maar ik merkte dat er ook veel mensen mij willen steunen met mijn afvalrace. Dit is nu mogelijk. Ik heb met dit idee even gewacht, omdat ik eerst wilde bewijzen dat ik ook echt dit wilde doorzetten. Nu er minimaal 20 kg zijn verdwenen, wil ik mijn volgers vragen om mij te sponsoren. Dit kan natuurlijk met een eigen gekozen bedrag, maar ook met een vast bedrag per kilo.

 

Willen jullie mij ondersteunen en motiveren, dan wil ik jullie vragen om onderstaand formulier in te vullen. Dit is om een beetje overzicht te houden.. Het gestorte bedrag zal volledig ten goede komen van mijn studiekosten. Ik hoop op veel steun, want alle kleine beetjes helpen.

 

Enorm bedankt,

 

Met vriendelijke groeten,

 

 

Peter van der Stoep

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.