Paul van Vlietacademie

Lieve volgers,

 

Allereerst wil ik jullie natuurlijk hartelijk bedanken voor jullie steun bij mijn actie: “De winst van het verlies.” Zoals jullie zien en horen ben ik goed op weg om slanker, sterker, fitter en vooral zelfverzekerder te worden. Allemaal onderdelen, die noodzakelijk zijn om te slagen aan de Paul van Vliet academie en een volwaardig theaterpersoonlijkheid te worden.

 

Want ja, ik ga in september daadwerkelijk beginnen op deze schitterende school. Ik ben blij, dat jullie allemaal mij zo door dik en dun steunen. Dit sterkt mij in de overtuiging, dat ik de goede stap heb genomen.

 

Stop ik nu met mijn eenmanszaak Tekstbureau Auteur op bestelling? Nee, want ik heb genoeg klanten om rustig er mee door te gaan. Ook zal ik niet verdwijnen van het dichterspodium, want dat vind ik veel te leuk. Trouwens mijn dichtbundel: “Leef!” is nog steeds te verkrijgen in alle boekhandels.

 

Maar nu eerst de nieuwe uitdaging in mijn leven. Het onderwijsleven heb ik bewust achter me gelaten en ben klaar voor het leven in de spotlights. Hou mijn website: www.auteuropbestelling.nl in de gaten voor updates en natuurlijk om mijn strijd tegen de kilo’s te blijven volgen. Op deze pagina is "De winst van het verlies" te volgen, je kunt mij sponsoren en natuurlijk de crowdfunding actie van Michelle van den Doel en mijn persoontje steunen. En er zal meer te zien zijn, maar dat zal ik in de toekomst uit de doeken doen...

 

Nogmaals super bedankt voor al jullie steun,

 

Groetjes van

 

Peter van der Stoep