Crowdfunding

Heeft u ooit in uw leven het gevoel gehad, dat u thuis kwam in een ruimte waarin u nog nooit in uw leven binnen was geweest? Deze fantastische ervaring hebben wij, Michelle van den Doel en Peter van der Stoep onlangs mogen beleven, toen wij deelnemer werden aan “De maand” van de Paul van Vliet Academie. De kosten voor het eerste leerjaar zijn  4599,- (excl. BTW) per persoon. Wij willen dolgraag onderdeel zijn van deze unieke academie, maar de kosten zijn zoals u ziet torenhoog. Vandaar, dat wij deze crowdfunding actie zijn gestart. Zou u graag willen weten, wie wij zijn? Onderaan deze pagina stellen wij ons voor.

Begindatum: vrijdag 24-03-2017

Datum nieuwste verandering: donderdag 01-06-2017

Tussenstand: € 305,-

Hoe gaat het in zijn werk?

Hieronder staat een lijstje met bedragen en de beloning, die erbij horen. Wanneer u ons wilt helpen, dan kiest u een bedrag uit. Dit bedrag maakt u over op rekeningnummer NL44 INGB 0007193524 tnv. Tekstbureau Auteur op bestelling onder vermelding van Crowdfunding Paul van Vlietacademie Michelle en Peter. Wanneer u dit bedrag (wat volledig aan onze studie besteed zal worden) heeft overgemaakt, dan vult u onderstaand formulier in. Zodra het geld binnen is, nemen wij contact met u op, voor de afhandeling van de beloning. 

 

De lijst: 

1. € 05,-   Onze eeuwige dank

2. € 10,-   Gedichtenbundel ‘Leef!’ van Peter van der Stoep

3. € 15,-   Gedichtenbundel ‘Leef!’ gesigneerd door Michelle en Peter

4. € 30,-   Gedichtenbundel ‘Leef!’ gesigneerd + 1 gedicht op maat door Peter van der Stoep

5. € 50,-   Gedichtenbundel ‘Leef!’ gesigneerd + 2 gedichten op maat door Peter van der Stoep

6. € 100,- Gedichtenbundel ‘Leef!’ gesigneerd + 2 gedichten op maat + 15 minuten cabaret op maat door Michelle en Peter

N.B. Mocht u willen afzien van de beloning en ons dus spontaan een gift willen geven, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. 

Antwoordformulier:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Wie zijn wij?:

Mijn naam is Michelle van den Doel. Ik ben 25 lentes jong. Mijn grootste passie werd al op jonge leeftijd duidelijk.

Als 4 jarig meisje mocht ik zo nu en dan langer opblijven als André van Duin op televisie was. Op die avonden belandde ik in een soort magie! Wat fantastisch dat hij een zaal vol mensen zo aan het lachen kon maken, door het spelen van schaamteloze gekke typetjes en het maken van grappen in zijn show.
Mijn kleine meisjes hart ging daar harder van kloppen. 'Ik wil André van Duin worden' zei ik.
In de jaren die volgden ben ik dat clowneske een beetje vergeten en heb ik vooral verstandelijke keuzes gemaakt. Ik werd verpleegkundige, een beroep waarbij je vrijwel altijd baangarantie hebt. Na die opleiding begon mijn weggestopte droom toch te fluisteren. Niet hard genoeg weliswaar.

Ik maakte een vrij veilige en verstandelijke keuze die aansloot bij mijn huidige beroep.
Ik ben een clowns opleiding gaan doen.


Een clown in de zorg zou dan een logische combinatie zijn van het artistieke en het verzorgende aspect.
In de 2 jarige opleiding en de tijd erna heb ik dierbare vrienden ontmoet en mooie dingen gedaan.

Door deze ervaringen kwam ik erachter dat clownerie niet was wat ik echt wilde.
En nu?!
NU wordt het tijd!
Ik wil niets liever dan mijn droom volgen! 
kleinkunst en cabaret hebben mij altijd geïntrigeerd.
De eerste stap om mijn droom te volgen was de zoektocht naar een opleiding.

 

Onlangs ben ik er na 4 proefles- dagen achter gekomen dat de Paul van Vliet academie de beste school is voor mij.

Het veilige klimaat in de lessen staat hoog in het vaandel en zorgt ervoor dat ik het meest tot bloei kan komen.

De Paul van Vliet academie is namelijk vrij toegankelijk met een goede motivatie.
Zij gaan ervan uit dat talent het beste ontwikkeld wanneer op eigen tempo gewerkt kan worden en hoge prestaties niet de eerste prioriteit zijn. Talent kan zich het best ontwikkelen door het eerste jaar te starten met een volledige,zware,vaktechnische,creatieve en begeleidde basistraining. 

 

Mijn naam is Peter van der Stoep. In het jaar 2017 hoop ik de gezegende leeftijd van 40 jaar te bereiken. Ik ben opgeleid aan de PABO en heb deze in het jaar 1999 met succes afgerond. Echter ben ik 12 jaar daarna erachter gekomen, dat mijn passie niet in het basisonderwijs lag. Ik voelde mij er niet echt thuis.

 

In 2011 heb ik daardoor de stap genomen om op zoek te gaan naar mijn eigen ik. Gesteund door mijn familie ben ik weer bij mijn vader ingetrokken en ben ik als freelance bezorger voor de Persgroep en Sandd gaan werken om nog een beetje de rekeningen te betalen. Verder ben ik mijn passie van schrijven, dichten en entertainen gaan ontdekken. Na zes jaar is het resultaat hiervan, dat ik als dichter door het land ben getrokken en op diverse podia mijn dichtkunst (inmiddels 3 gepubliceerde Nederlandstalige en 1 gepubliceerde Engelstalige dichtbundels) heb laten horen.

 

Tijdens het optreden als dichter, voelde ik mij eigenlijk voor het eerst echt op mijn gemak. Daarom dacht ik dat ik dit wilde uitbreiden. Ik besloot mij toen te laten bijscholen door een theaterdocente genaamd Esther Werneke. Deze mevrouw heeft het vuurtje in mij laten ontwaken en zorgde ervoor dat ik op een gegeven moment op internet ging zoeken naar meerdere mogelijkheden. Dit resulteerde in een ontmoeting met “De maand” van de Paul van Vlietacademie.