12-7-2016

ICT: Een webshop om je op te laden.

…the ones, who are crazy enough to think, that they can change the world, are the ones who do.”… (Steve Jobs).

 

Diegene die gek genoeg zijn om te denken dat ze de wereld kunnen veranderen, zijn diegene die het echt doen. Een quote van wijlen Steve Jobs, wat maar door mijn hoofd blijft zingen. Een heerlijk gezang, want ondernemen is een kwestie van durven. Een kwestie van doen en ook zorgvuldig uitkiezen van de mogelijkheden. Daarom is de webshop met de naam Bizzix zo’n verademing tussen alle andere webshops die het internet rijk is. De makers hebben niet voor niets bovenaan de pagina staan, dat de klanten hun beoordelen met een 9.

Deze webshop is duidelijk, netjes en je weet wat je krijgt. Het gaat hier om batterijen, autoladers, opladers voor je iPhone of iPad en kabels voor nagenoeg alle MacBooks, iPhone, iPad en adapters Wanneer je bijvoorbeeld een MacBook hebt en de batterij dient vervangen te worden, dan heeft webshop Bizzix ze allemaal op voorraad. De klant ontvangt bij de accu nog een link naar een online handleiding om de accu te vervangen. Daarbij hebben ze een helpcentrum, waar zelfs de grootste digibeet heel snel geholpen kan worden. Een ideale manier dus om je klant tevreden te houden.

Hierboven zie je een paar producten van Hesker. Een topproduct, waar de webshop Bizzix in gespecialiseerd is. Dus wil je graag kwaliteit, wil je graag goed geholpen worden bij jouw zoektocht naar een juiste accu, batterij of de juiste kabels voor jouw product van Apple, volg je hart en intuïtie en bezoek de webshop Bizzix. Want was het niet Steve Jobs, the founder of Apple, die zei dat je de durf moet hebben om je hart te volgen en je intuïtie. Want die weten zomaar wat je echt wilt worden.

 

Tekstbureau Auteur op bestelling